Munisipalitas Luino gabung sareng TPAN

Inisiatif warga masarakat ngiringan dewan kota Luino pikeun ngahiji waé TPAN

Majelis kota Luino ngadeudeulkeun persetujuan gerakan Alessandra Miglio ngeunaan Perjangjian PBB ngeunaan Larangan Pamakéan Pakarang Nuklir, (TPAN).

Italia henteu acan nandatangani Perjangjian pikeun Larangan Pakarang Nuklir, disatujuan dina bulan Juli ku 2017 ku Majelis Umum PBB, kalayan milih pikeun 122 anggota 193 Anggota Amérika.

Nyanghareupan kaayaan ieu, aya seueur jalma anu heran naha aya anu penting, larangan senjata nuklir sapertos sesa senjata pemusnah mas, henteu acan disatujuan.

Diantara kagiatan sareng inisiatif 2 World March for Peace and Nonviolence, nyaéta nyandak kana sadaya tempat anu disalurkeun sareng / atanapi lulus, pikeun nginpokeun ngeunaan perluna ngajukeun inisiatif anu ngamajukeun penandatanganan TPAN.

Kaputusan éta pikeun mutuskeun inisiatif anu bakal nyorong nagara urang pikeun taat kana perjangjian éta

Konsultasi ieu dicandak ka jalan sareng minangka ekspresi seueur warga, diputuskeun pikeun ngaluncurkeun inisiatif anu bakal nyorong nagara urang pikeun taat kana perjangjian éta.

Salah sahiji inisiatif ieu nyaéta pikeun ngajukeun ka Déwan Kota, ngiringan TPAN, salaku kota.

Usul ieu dikumpulkeun ku déwan dewan Alessandra Miglio, dilaksanakeun ka pinuh ku Déwan Kota, di mana parantos disatujuan ku sadayana ku paripurna kotamadya.

Ieu mangrupikeun tanda perasaan warga ngeunaan hal ieu sareng peryogi ngahijikeun sadaya wasiat pikeun ngumumkeun 100% tina pakarang pemusnah massal haram.

Tulisan anu aya hubunganana, urang tiasa mendakan éta dina warta lokal luinonotizie.

4 / 5 (1 Review)

Ninggalkeun comment hiji